Home » Uncategorized » ANUNȚ DELF 2020

 

ANUNȚ DELF 2020

 

ANUNȚ IMPORTANT DELF ȘCOLAR,  SESIUNEA 2020

S-a stabilit o noua perioada pentru sesiunea DELF din aceasta vara.
Având în vedere situația actuală, sesiunile DELF ELEV, PRIM și ADULȚI prevăzute pe 16-17 mai, 23 mai și 13-14 iunie sunt amânate.
Dorim sa luăm toate măsurile necesare pentru buna desfășurare a probelor, astfel încât regulile sanitare care se impun să fie respectate.
În consecință, sesiunile DELF ELEV, PRIM și ADULȚI vor avea loc în perioada 13-24 iulie.
Datele exacte de susținere a examenelor vor fi comunicate la sfârșitul perioadei de înscriere care se prelungește astfel până pe 12 iunie.
Examenele vor fi organizate doar dacă toate condițiile de siguranță vor fi întrunite și dacă situația generală o va permite.
În cazul în care examenele nu se vor putea desfășura, fie va fi reportata înscrierea pentru sesiunea următoare, fie, în mod excepțional, va fi restituita taxa de înscriere.

 

Precizări legate de sesiunea de examen DELF Elevi 2020.

Perioada de înscriere se prelungește până pe 31 mai 2020.

În lipsa posibilității de a imprima formularul de înscriere, acesta se poate completa pe telefon/ calculator (semnătura poate să lipsească).

Taxa de înscriere poate fi plătită și prin Internet Banking (la meniuri să apară numele candidatului, orașul și nivelul).

În lipsa accesuluila scanner, documentele necesare înscrierii sunt acceptate și sub formă de fotografii sau capturi de ecran (acreenshot).

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați site-ul http://elenacuza.ro/wp/?page_id=555

Comments are closed

Sorry, but you cannot leave a comment for this post.